Sari la conținut

Google Maps este invadat de firme false


Theo

Postări Recomandate

Google Maps este invadat de firme false sau firme care nu mai exista si de numere de telefon la adrese unde nu se afla nimic. Asta spune un nou raport realizat de Wall Street. Peste 11 milioane de companii sunt afisate pe Maps alaturi de numere de telefon la fel de false si la adrese gresite.

maps.jpg?quality=100&strip=all&ssl=1

Se pare ca nu este o intamplare. Wall Street a descoperit ca in spatele acestor „companii false” sunt de fapt persoane care vor sa denigreze un anumit brand sau companie prin profiluri false care sa indice gresit locatia si numarul de telefon.

Google a raspuns la aceasta investigatie si a inceput deja sa elimine aceste companii false si aparent nu este prima data cand se intampla. Anul trecut Google a eliminat 3 milioane de companii false si profiluri de business si a dezactivat 150.000 de conturi care erau folosite in acest scop.

Este foarte usor sa te faci vizibil pe Maps. Totul se face prin SMS sau apel telefonic sau cu o carte postala. Este gratis si tocmai de aceea s-a ajuns la un numar atat de mare de companii false. Ca este prea usor sa te prezinti. S-ar putea ca in viitor Google sa nu mai permita acest lucru atat de usor.

Sursa:arenait.ro

Editat de Wappy

9Fuz0ye.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Theo a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.