Sari la conținut

Facebook a lansat criptomoneda Libra


YonutzX

Postări Recomandate

Facebook a anuntat astazi criptomoneda Libra despre care se zvonea de mai bine de 1 an. Este anuntata oficial acum si va fi disponibila de anul viitor si sunt deja 28 de parteneri dispusi sa o foloseasca. 

Moneda Libra va fi detinuta de compania Calibra, o entitate noua care nu are legatura cu Facebook, in teorie, desi tot de ei a fost creata. Practic Calibra nu va avea acces la informatiile tale personale pe care Facebook le detine prin retelele lor sociale sau serviciile de mesagerie.

libra.jpg?resize=750%2C544&quality=100&s

 

Libra are o valoarea egala cu cea a dolarului, dar in timp va avea propria ei valoare. Pana anul viitor vor exista 100 de companii ce vor fi afiliate Libra Association.

Moneda Libra va fi mentinuta de parteneri prin niste noduri. Va exista si un portofel virtual disponibil pe iOS si Android si se vor putea trimite bani direct in Messenger catre orice contact din lista.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Dolixec a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.