Sari la conținut

Zowie XL2536 – monitor de gaming la 2000 lei – impresiile mele


YonutzX

Postări Recomandate

Sunt destul de familiarizat cu monitoarele Zowie by Benq si am fost incantat sa aflu ca un nou model a ajuns in Romania disponibil pentru review. In buna traditie a producatorului am primit ceea ce mi-a fost promis, insa consider ca trebuie sa se intample cateva schimbari majore la un anumit capitol.  

Monitorul pe care l-am folosit pret de cateva saptamani se numeste XL2536 si este noua gama cu diagonala de 25 inch. Design-ul nu s-a schimbat mai deloc, poate foarte foarte mici modificari la picioar.

Daca ati luat contact pana acum cu un monitor Zowie sau ati mai citit un review despre un astfel de monitor, atunci s-a cam terminat smecheria, daca imi permiteti sa ma exprim asa.

Acest monitor este in proportie de 95% identic cu celelalte modele ale companiei pe care eu le-am mai testat pana acum. Nu stiu daca este un lucru rau sau nu. In practica nu este deloc un lucru rau pentru ca monitorul ofera o experienta de gaming impecabila, iar aceste monitoare sunt folosite inclusiv un eSport de catre jucatori profesionisti.

Insa ma numultumeste design-ul care pare sa fie acelasi de cativa ani. Nu spun ca este un design nereusit, din contra, monitorul are toate functiile de care ai nevoie, insa mi-a fost dat sa vad monitoare mai aratoase in ultima perioada. Si desi calitatea imaginii si performanta sunt mai importante decat design-ul, stiu asta, sigur vor aparea carcotasi care vor evita acest model din cauza aspectului.

 

benq-zowie-monitor-xl2536.jpg?resize=750

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Dolixec a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.