Sari la conținut

Opera a lansat browserul de gaming Opera G


YonutzX

Postări Recomandate

Daca pana acum am fost invadati de tot felul de produse de gaming, care mai de care cu iluminare RGB pe toate partile, Opera vine cu un browser dedicat pentru asa ceva. Nu are iluminare RGB, dar are alte functii pentru cei se joaca foarte mult. 

Scopul acestui browser este de a consuma cat mai putine resurse atunci cand va jucati. Multi gameri se joaca in timp ce urmaresc un stream pe Twitch sau Youtube, iar Chrome-ul consuma multa memorie RAM si nu oricine isi permite un sistem de top.

Opera GX este un browser care teoretic va rula cu resurse minime si va oferi un control simplu. Are functiile de baza, extensii si chiar integrate cu Twitch.

Dispune si de o functie noua unde gamerii pot gasi informatii din gaming, stiri ale zilei, toate direct intr-o interfata fara a accesa un site. Este vorba de functia GX Corner.

Evident ca arata ca un browser de gaming (nu ca pana acum stiam cum arata unul) adica cu design „periculos” in culori negru si rosu, dar cu posibilitatea de schimba coloritul ulterior.

 

opera-gx.jpg?resize=750%2C469&quality=10

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Dolixec a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.