Sari la conținut

Zvon: Huawei ar putea pierde pana la 60% din vanzari in 2019


YonutzX

Postări Recomandate

Anul acesta pare sa fie unul foarte foate greu pentru Huawei. Daca anul trecut au avut o crestere in vanzari cu 50% mai mare fata de 2017, adica au vandut 59 de milioane de telefoane, anul acesta ar putea pierde pana la 60% din vanzari. 

Stiti deja de ce. Dupa ce ordinul lui Trump va ajunge in vigoare atunci Huawei va deveni parte din istorie daca nu reuseste sa se impuna in viitor cu propriul sistem de operare.

Deja 2 operatori din Franta au refuzat sa mai comercializeze brandul Honor din motive evidente. Iar daca noile modele ce urmeaza sa-si faca debutul in cateva zile nu se vor vinde la ritmul calculat, cel mai probabil vor iesi singuri din piata.

Insa daca aceste produse se vor vinde bine sunt mici sanse ca Huawei sa nu aiba o pierdere atat de mare. Insa o pierdere de 60% este foarte mare si de vina vor fi oamenii care vor refuza sa mai cumpere telefoanele din moment ce acestea nu vor mai avea update-uri sau nu mai pot functiona corespunzator.

 

huawei-apple.jpg?resize=750%2C422&qualit

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Dolixec a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.