Sari la conținut

Prima imagine cu noua generație Renault Zoe a "scăpat" pe internet


stranger

Postări Recomandate

Prima imagine cu noua generaÈie Renault Zoe a "scÄpat" pe internet: subcompacta electricÄ ar putea fi prezentatÄ Ã®n 17 iunie - Poza 1

 

Prima imagine cu noua generație Renault Zoe a apărut pe internet și scoate în evidență câteva modificări la partea frontală. Subcompacta electrică ar putea fi prezentată oficial în 17 iunie.

 

Renault pregătește în prezent lansarea unei noi generații pentru subcompacta electrică Zoe, despre care până în prezent se cunosc puține detalii oficiale.


O primă imagine cu noul Renault Zoe a fost publicată însă în această săptămână de o publicație online din Franța, care nu menționează sursa fotografiei.

 

Imaginea demonstrează că profilul noului Zoe va fi același cu actuala generație, însă designerii francezi au adus o serie de modificări minore la partea frontală care sunt împrumutate în mare parte de la noua generație Renault Clio, inclusiv în privința formei blocurilor optice.

 

Potrivit unor informații anterioare, principalele schimbări de natură estetice vor avea loc la interior, iar îmbunatățirile vor avea de asemenea ca sursă de inspirație noul Clio.

 

De asemenea, potrivit unor informații neoficiale, Renaut va aduce îmbunătățiri majore și în privința autonomiei. În prezent, Zoe are un acumulator de 41 kWh care asigură o autonomie oficială de 300 de kilometri (WLTP), însă noua generație va avea o baterie mai mare care va atinge o autonomie oficială de 400 de kilometri (WLTP). 

 

Dacă informațiile se vor concretiza, Zoe va avea o autonomie mai generoasă: Peugeot e-208 promite 340 de kilometri fără încărcare, iar Opel Corsa-e circa 330 de kilometri autonomie, ambele modele cu baterie de 50 kWh.

Între timp, publicația britanică Autocar susține că noua generație Renault Zoe va fi dezvoltată pe o platformă comună din cadrul Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi, care va fi folosită ulterior și pentru alte modele electrice Renault.

 

Deși inițial se vehicula că noul Zoe va fi prezentat oficial abia în luna octombrie, Autocar menționează că lansarea va avea loc în luna iunie, în timp ce publicația Electrive avansează chiar și o dată: luni, 17 iunie.

 

Anterior, Publicația DownShift a susținut că a intrat și în posesia unor informații legate de preț. Astfel, noua generație Renault Zoe ar urma să coste cu circa 500 de euro mai multe decât actuala generație. Pe piața din România, prețurile de listă pentru Zoe încep de la 33.550 de euro, astfel că noua generație ar urma să coste circa 34.000 de euro.

  • QHl1txQ.png

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.