Sari la conținut

Mutarea surpriză pe care Huawei ar face-o ca să scape de Android


Dolixec

Postări Recomandate

Digi-telefoane-Huawei-1170x658.jpg

 

Huawei nu va mai putea face afaceri cu americanii. Din cauza asta compania este nevoită să găsească soluții pentru o varietate de probleme.

 

Printre cele mai grele lovituri e care Huawei le-a primit de la interdicția din Statele Unite a fost retragerea suportului de la Google. Astfel, telefoanele produse de compania chineză nu vor mai primi update-uri pentru Android. Acest lucru înseamnă că Huawei trebuie să se gândească la un alt sistem de operare pentru dispozitivele sale.

 

Au existat zvonuri conform cărora compania ar urma să-și facă de la zero propriul sistem de operare pe care să-l introducă pe telefoanele sale. Asta pentru a nu mai depinde de nimeni.

 

Totuși, noi informații arată că Huawei ar prefera să-și facă treaba mai ușoară și să lucreze cu un sistem de operare care deja există. Compania și-ar îndrepta privirea spre Aurora OS, ca alternativă pentru Android. Acesta este un sistem de operare rusesc și are la bază sistemul open-source Sailfish OS, dezvoltat de o companie finlandeză.

 

Huawei deja ar fi început să testeze Aurora OS pe anumite dispozitive.

 

SURSA

  • Like 1

76561198319006379.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.