Sari la conținut

Google îți testează conexiunea la internet, dacă ești gata pentru viitorul jocurilor


stranger

Postări Recomandate

Google îÈi testeazÄ conexiunea la internet, sÄ Ètii dacÄ eÈti gata pentru viitorul jocurilor

 

În curând, configurația ta hardware va fi absolut irelevantă dacă vrei să te joci cele mai recente jocuri video, cu cel mai ridicat nivel de detalii. Dacă ai o conexiune rapidă la internet, Google Stadia te ajută să te bucuri de ultimele titluri în condiții optime.

 

În ultimii ani, s-a discutat destul de mult de posibilitatea de a te juca cele mai noi jocuri prin streaming. La fel cum pornești un film pe Netflix, în viitorul foarte apropiat, te vei putea juca cel mai nou Assassin`s Creed. Diferența constă în faptul că, pentru al doilea, vei avea nevoie de un controller de gaming în mână.

 

Inițial, cei de la NVIDIA au făcut o treabă foarte bună în a aduce un astfel de serviciu maselor, prin intermediul GeForce Now. La câțiva ani de la dezvăluirea sa însă, platforma cu pricina se află într-un beta deschis tuturor.

 

Prin Google Stadia care va fi disponibil din toamnă, Google se pare că a reușit să finiseze toate detaliile specifice acestui proiect, în așa fel încât să-l ofere maselor într-o formă finală. În plus, pentru că a obținut suport din partea marilor dezvoltatori de jocuri, multe dintre titlurile anunțate la E3 2019 vor fi disponibile și prin Stadia.

 

Indiferent cât de bine sună Google Stadia în teorie, un lucru este sigur. Vei avea nevoie de o conexiune stabilă la internet pentru a te bucura de acel serviciu. Ca urmare, compania americană a decis să ofere un test de viteză menit să te ajute să înțelegi dacă ești pregătit pentru gaming prin streaming.

 

Google Stadia test de vitezaÌ

 

Primul test de viteză a conexiunii la internet de la Google este disponibil la această adresă. În privința vitezelor pe care trebuie să le obții și la ce ajută, Google recomandă 10 Mbps pentru o sesiune de gaming în 720p cu 60 de cadre pe secundă și sunet stereo. 20Mbps te ajută să faci saltul la Full HD 1080p cu HDR, 60 de cadre pe secundă și sunet surround 5.1. Pentru a face saltul la 4K HDR @ 60 FPS și 5.1 surround îți trebuie minim 30 Mbps, dar ar fi bine să ai 35Mbps.

  • HxvdFjs.png

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.