Sari la conținut

Cum o să-ți folosești bonurile de masă în Apple Pay în România


Dolixec

Postări Recomandate

apple-pay-1170x658.jpg

 

Apple Pay va ajunge în România cât de curând, iar atunci vei putea folosi telefonul ca să faci plăți, dar vei putea să folosești și bonurile de masă.

 

Dacă ai bonuri de masă digitale, tichete de vacanță, tichete cadou sau culturale atunci le vei putea folosi în Apple Pay și astfel vei putea să plătești la casă, cu telefonul, folosind tichetele de masă.

 

Dacă ești utilizator Sodexo atunci vei avea acces Apple Pay pentru toate plățile făcute folosind tichetele de masă digitale, de vacanță și chiar și pentru noile produse, tichetele cadou și culturale.

 

Vei putea plăti utilizând direct telefonul sau smartwatch-ul Apple, fără să mai scoți cardul Sodexo.

 

„Mediul de business este în continuă schimbare sub impactul direct al dezvoltărilor din domeniul IT și al digitalizării și suntem încântați să aducem aceste noutăți pentru angajații din România care utilizează tichete. Românii au o mare deschidere către digitalizare, plata cu telefonul mobil începe să fie adoptată de un număr din ce în ce mai mare de utilizatori”, spune Sven Marinus, CEO Sodexo România.

 

Apple Pay în România, prin ING Bank și Banca Transilvania

 

Apple Pay este o tehnologie de plată contactless pentru dispozitivele Apple IPhone și Apple Watch prin utilizarea căreia cardurile sunt stocate direct în dispozitivele mobile, iar plata se face prin intermediul acestora. O astfel de plată funcționează oriunde sunt acceptate și plăti contactless obișnuite.

 

Serviciul Apple Pay va fi disponibil în România cândva în această vară și ING Bank și Banca Transilvania au anunțat că vor aduce acest serviciu utilizatorilor din România. Plata cu telefonul este similară cu plata cu cardul contactless.

 

În România, procentul tranzacțiilor contactless se situează la aproape 70% din totalul tranzacțiilor cu cardul, peste nivelul de 50% înregistrat la nivel european. În cazul utilizării cardurilor de masă, ponderea este și mai mare.

 

Serviciul Apple Pay are peste 383 milioane de utilizatori în întreaga lumea fiind în topul securității serviciilor de plăți cu telefonul. La nivel mondial, plățile cu telefonul vor crește cu 28% până în 2022 devenind, după cardurile de debit, cea mai utilizată metodă de plată.

 

Sistemul de plată oferit de Apple Pay este securizat cu Face ID, Touch ID sau codul de deblocare al telefonului. Tehnologia funcționează pe Apple Watch, iPhone 6 și toate modelele apărute ulterior.

 

SURSA

  • Love 1

76561198319006379.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.