Sari la conținut

Alpine pregătește o surpriză pentru fani


Pintilie D. @ USP ROMÂNIA

Postări Recomandate

Alpine pregÄteÈte o surprizÄ pentru fani: o nouÄ versiune a modelului A110 va debuta cu ocazia cursei de 24 de ore de la Le Mans - Poza 1

 

Alpine A110 va primi o versiune de stradă și mai sportivă. Varianta va fi expusă în 16 iunie cu ocazia cursei de 24 de ore de la Le Mans.
 

Alpine a publicat un teaser video care anunță o versiune nouă a modelului A110. Conform unor surse apropiate companiei, producătorul pregătește o versiune de stradă derivată din varianta de circuit Alpine A110 GT4.
Noua variantă a lui A110 va fi expusă în 16 iunie cu ocazia cursei de 24 de ore de la Le Mans. Aceleași voci apropiate companiei spun că modelul va purta numele de A110 Sport și va primi un pachet estetic ceva mai agresiv.

De asemenea, noua variantă va avea o masă mai mică comparativ cu actualele versiuni de stradă (A110 Pure și A110 Légende). În plus, Alpine va oferi suspensii și mai rigide, dar și un sistem de frânare îmbunătățiti.

În versiunea de bază, motorul de 1.8 litri turbo dezvoltă 252 de cai putere, însă viitoarea variantă A110 Sport ar urma să vină cu resurse suplimentare. Conform zvonurilor, motorul va fi livra 279 CP, aceeași valoare fiind oferită și în cazul lui Renault Megane RS.

 

 

  • sursa : www.automarket.ro

  76561199027436417.png

 

my tumblr - https://dragosgfxw0rld.tumblr.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.