Sari la conținut

Studiu: Bucureștiul este cel mai aglomerat oraș din lume la orele dimineții


Pintilie D. @ USP ROMÂNIA

Postări Recomandate

Studiu: BucureÈtiul este cel mai aglomerat oraÈ din lume la orele dimineÈii - Poza 1

 

Bucureștiul este cel mai aglomerat oraș din lume la orele dimineții, potrivit unui studiu realizat de compania TomTom. Pentru fiecare jumătate de oră petrecută în trafic în orele de vârf ale dimineţilor lucrătoare (luni-vineri), şoferii din Capitală mai pierd încă 27 de minute.
 

Șoferii din București au parte de cele mai aglomerate dimineți în trafic, la nivel mondial. O arată un studiu realizat de compania TomTom pentru anul 2018.
Pentru fiecare jumătate de oră petrecută în trafic în orele de vârf ale dimineţilor lucrătoare (luni-vineri), şoferii din Capitală mai pierd încă 27 de minute. Mai exact, pentru un drum prin Bucureşti care ar dura o oră, în altă perioadă din zi, în afara orelor de vârf din dimineţi şi din după-amiezi şi seri, conducătorii auto parcurg aceeaşi distanţă într-o oră şi 54 de minute, aproape dublu. Mai precis, timpul petrecut este cu 89% mai mare, în cele mai aglomerate ore ale dimineţilor.

Astfel, Bucureștiul este cel mai aglomerat din lume la orele dimineții, depășind alte orașe precum Mexico City, Istanbul, Moscova, New Delhi, Bangkok, Beijing, Paris, Londra, New York sau Los Angeles.

Cea mai aglomerată oră pentru traficul de dimineaţă din Bucureşti (zile lucrătoare) este ora 8. Atunci congestia atinge valori cuprinse între 77% şi 93%. Cele mai lejere ore de vârf din dimineţile lucrătoare sunt în zilele de vineri (77%) şi joi (88%). Cele mai grele dimineţi sunt în zilele de marţi şi miercuri, ambele la un nivel de congestie de 93%.

 

  • Like 1

  76561199027436417.png

 

my tumblr - https://dragosgfxw0rld.tumblr.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.