Sari la conținut

Huawei pregătește lansarea noului model Mate 30 lite


Ombladon.

Postări Recomandate

În plină criză provocată de embargoul impus de SUA asupra produselor sale, Huawei nu renunță și va prezenta în curând telefonul Mate 30 lite.

Lansarea oficială va avea loc peste doar câteva zile, deși cele mai importante modele din noua serie Mate 30 vor fi prezentatr abia peste câteva luni.

Mate 30 lite este modelul mai ieftin din serie și este cunoscut în China sub denumirea de Maimang 8. Un teaser publicat online ne oferă indicii despre cum va arăta telefonul și despre câteva dintre specificațiile sale.

huawei-lanseaza-noul-model-mate-30-lite.

Mate 30 lite va avea ecran de 6,21 inci, decupat, senzor de amprentă amplasat pe spate și o cameră triplă. Modulul foto va avea un senzor wide de 24MP, unul ultra-wide de 16MP și unul de 2MP, pentru profunzimea imaginii.

Specificațiile interne includ 6GB de RAM, 128GB spațiu de stocare și procesor Kirin 710. Telefonul va avea jack pentru căști și port microUSB.

Cei de la GSM Arena notează că noul model pare să semene foarte mult cu Huawei P Smart+ (2019).

sursa: yoda.ro

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Dolixec a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.