Sari la conținut

Noi detalii despre viitorul pick-up Tesla.


Pintilie D. @ USP ROMÂNIA

Postări Recomandate

Noi detalii despre viitorul pick-up Tesla: preÈ de pornire sub 50.000 de dolari Èi lansare în vara lui 2019 - Poza 1

 

Elon Musk a declarat că viitorul pick-up electric pregătit de Tesla va avea un preț de pornire sub 50.000 de dolari, dar că vor exista și versiuni “mai scumpe”. Lansarea pick-up-ului Tesla este așteptată în vara acestui an.
 

 

În luna martie, Tesla a publicat un teaser care anticipa prezentarea oficială a unui pick-up în cursul acestui an. După ce a spus că noul pick-up electric va avea 6 locuri și o autonomie de până la 800 de kilometri, Elon Musk susține acum că viitorul model va avea un preț de pornire ce nu va depăși 50.000 de dolari.
Vor exista, însă, versiuni mult mai scumpe pentru pick-up-ul Tesla, a cărui lansare este așteptată în vara lui 2019.

“Nu vrem să fie prea scump. Cred că prețul maxim va fi de 49.000 de dolari. Ideal ar fi și mai puțin. Însă trebuie să fie ceva accesibil. Vor fi și versiuni mai scumpe, dar cred că un pick-up foarte bun poate fi cumpărat cu 49.000 de dolari sau mai puțin,” a spus Musk.

În ceea ce privește designul, șeful Tesla spune că viitorul model va fi complet diferit față de pick-up-urile din ultimii 20-40 de ani.

 

  • Like 1

  76561199027436417.png

 

my tumblr - https://dragosgfxw0rld.tumblr.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.