Sari la conținut

SCENARIU INTERESANT Adversara Simonei Halep ar putea pierde banii din cauza LIPSEI DE COMBATIVITATE din meciul direct


Pintilie D. @ USP ROMÂNIA

Postări Recomandate

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat a patra oară în sferturile de finală ale French Open, după ce a învins-o, luni, cu scorul de 6-1, 6-0, pe poloneza de 18 ani Iga Swiatek, locul 104 WTA. Meciul a durat doar 45 de minute.

Un scenariu interesant a apărut după meci! Astfel, conform unor fani de tenis, Swiatek ar putea pierde banii câștigați pentru lipsă de combativitate. Există, deja, în această ediție de la Paris, un exemplu. Jucătoarea de tenis Anna Tatishvili a fost amendată cu întreaga sumă ce recompensa participarea ei în turul I al French Open, 46.000 de euro, pentru lipsa de combativitate de care a dat dovadă în meciul cu Maria Sakkari din Grecia, informează presa internaţională.

 

Tatishvili, 29 de ani, nu mai jucase până al RG niciun meci din octombrie 2017, din cauza unei accidentări suferite la gleznă. Fostă numărul 50 mondial în 2012, acum fără loc în ierarhia WTA, jucătoarea americană de origine georgiană s-a folosit de clasamentul protejat pentru a putea evolua pe tabloul principal, la Roland Garros.

Ea a pierdut, cu 0-6, 1-6, în 55 de minute, meciul cu Sakkari, iar arbitrul de scaun a considerat că Tatishvili a evoluat sub standardul minim necesar pentru a participa la un asemenea turneu. Arbitrul a apreciat că Tatishvili nu era era aptă din punct de vedere fizic pentru a juca la French Open, ea făcând-o doar pentru a încasa premiul pentru participarea în primul tur.

 

Potrivit regulamentului turneelor de grand slam, toţi jucătorii înscrişi pe tabloul principal, care abandonează sau care evoluează sub standardele profesionale, în turul I, pot fi amendate cu o sumă până la valoarea premiului de participare.

 

  • logo

 

 

  • Like 1

  76561199027436417.png

 

my tumblr - https://dragosgfxw0rld.tumblr.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.