Sari la conținut

Pagani Huayra Dragon, surprins în timpul testelor:


Pintilie D. @ USP ROMÂNIA

Postări Recomandate

Pagani Huayra Dragon, surprins în timpul testelor: versiunea specialÄ a hypercar-ului va fi asamblatÄ Ã®n doar 5 exemplare - Poza 1

 

Pagani dezvoltă o ediție specială bazată pe Huayra. Viitorul hypercar va purta numele de Dragon, va fi produs în doar 5 exemplare și va miza pe o serie de îmbunătățiri la nivel aerodinamic.
 

Pagani pregătește o nouă ediție specială a hypercar-ului Huayra. Conform primelor informații, versiunea dezvoltată de italieni va primi numele Dragon și va fi produsă în doar cinci exemplare.
Constructorul a demarat deja testele pe circuit, iar fanii Pagani au suprins prototipul în timpul sesiunilor desfășurate la Autodromo di Franciacorta din Italia.

Viitorul Pagani Huayra Dragon va miza pe același motor V12 de 6.0 litri, dar și pe o mulțime de modificări la nivel estetic. Pagani va integra o serie de elemente aerodinamice noi menite să facă din Huayra Dragon un hypercar și mai rapid pe circuit.

În cazul versiunii Huayra BC (foto), motorul V12 oferă 789 CP și 1.089 Nm, iar resursele sunt gestionate de o cutie automată cu șapte rapoarte. Conform unor surse apropiate companiei, viitorul Huayra Dragon ar urma să primească și îmbunătățiri în dreptul resurselor oferite de propulsorul V12.

 

 

  76561199027436417.png

 

my tumblr - https://dragosgfxw0rld.tumblr.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.