Sari la conținut

DJI Osmo Action – camera de actiune 4K cu dual display !!


Ombladon.

Postări Recomandate

JI a anuntat prima lor camera de actiune, un rival direct pentru GoPro Hero 7 Black. Se numeste Osmo Action si este un rival chiar puternic si de luat in calcul. Se pare ca GoPro incepe sa aiba concurenta serioasa, poate asa o sa mai scada si preturile.

DJI-OSMO-ACTION.jpg?resize=727%2C545&qua

DJI Osmo Action are 2 ecrane, cate unul pe fiecare parte, numai bune sa te filmezi asa cum iti doresti. Poti sa faci vloguri foarte usor cu ea, deoarece te vezi in ecranul secundar, iar pe cel principal cu touchscreen poti sa faci alte lucruri.

Ecranul principal are o diagonala de 2.2 inch, iar cel frontal sau secundar are o diagonala de 1.4 inch. Senzorul este de 1/2.3 inch de 12MP CMOS si poate filma 4K la 60FPS cu 100Mbps bitrate.

Poate filma si cu HDR la 30FPS, in slow motion cu 240FPS sau chiar la rezolutie mai mica de 720P. Ofera stabilizare de imagine electronica, este rezistenta la toate intemperiile, are Bluetooth si Wi-Fi, dispune de accesorii si va fi disponibila din 22 mai.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Theo a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.