Sari la conținut

Final de carieră pentru actualul Jaguar XJ.


Pintilie D. @ USP ROMÂNIA

Postări Recomandate

Final de carierÄ pentru actualul Jaguar XJ: înlocuitorul vârfului de gamÄ debuteazÄ Ã®n 2020 doar cu versiuni electrice - Poza 1

Jaguar a anunțat că XJ va părăsi linia de asamblare în 5 iulie. Actuala generație a debutat în 2009, iar în tot acest timp a fost asamblată în peste 120.000 de unități.
 

Actuala generație Jaguar XJ se află pe piață încă din 2009. În tot acest timp, vârful de gamă din portofoliul constructorului britanic a primit un facelift și mici îmbunătățiri care au vizat pachetul multimedia. În cei aproape 10 ani de activitate, Jaguar XJ a ajuns în garajele a peste 120.000 de clienți.
Dar finalul de carieră este tot mai aproape. Conform oficialilor Jaguar, actualul XJ va fi produs până în 5 iulie. Înlocuitorul modelului britanic va fi prezentat în 2020, iar informațiile apărute anterior menționau exclusiv versiuni electrice.

În plus, la începutul anului trecut, Ian Callum, șeful departamentului de design din cadrul Jaguar, a dezvăluit că înlocuitorul lui XJ va fi mai mare și mai sportiv comparativ cu actuala versiune.

“Va fi diferit și va avea mai mult spațiu la interior. Una dintre cele mai mari critici pentru XJ a fost că nu avea suficient spațiu la interior”, a completat oficialul Jaguar.

  76561199027436417.png

 

my tumblr - https://dragosgfxw0rld.tumblr.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.