Sari la conținut

Femeie târâtă pe stradă de tramvai, după ce a fost prinsă între uşi


stranger

Postări Recomandate

O femeie de 55 de ani din Iaşi a fost rănită, joi, după ce a fost prinsă între uşile unui tramvai şi târâtă câţiva metri pe stradă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

Imaginea articolului Accident teribil la IaÅi: Femeie târâtÄ pe stradÄ de tramvai, dupÄ ce a fost prinsÄ Ã®ntre uÅi

 

Victima a fost preluată de o ambulanţă şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalulului „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

 

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi, Nicolai Pralea, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că, potrivit primelor informaţii, femeia de 55 de ani a fost târâtă de tramvai, în zona Piaţa Chirilă din cartierul Tărăraşi.

 

„La locul solicitării, pacienta de 55 de ani era conştientă, stabilă hemodinamic şi respirator, prezenta un traumatism cranio-cerebral cu plagă frontală stângă, observaţie fractură humerus stâng şi o contuzie genunchi drept. După acordarea asistenţei medicale de urgenţă la locul solicitării, pacienta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe, pentru investigaţii de specialitate”, a spus purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi.


Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili circumstanţele în care a avut loc evenimentul.

 

Martorii au declarat că femeia ar fi vrut să coboare din tramvai, iar geanta i-a fost prinsă între uşi, în momentul în care s-au închis. Aceasta ar fi fost târâtă câţiva metri, până când vatmanul ar fi reuşit să oprească tramvaiul.

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.