Sari la conținut

[Stire gaming] Minecraft - Primul concurs național Edu Minecraft și-a desemnat câștigătorii


PauLGamerRo

Postări Recomandate

  • De unde ati aflat: TechCafe
    Stirea pe scurt:
    Prima ediție a Concursului Național Minecraft pentru Educație (Edu Minecraft) a provocat 89 de echipe de elevi de gimnaziu și liceu din toată țara să conceapă structura exterioară și interioară a cetății Alba Carolina, din Alba Iulia.

     

    Concursul a fost organizat de Fundația EOS, implementatorul proiectului Informatica365. Proiectul este amplu.

    În 2018 și-a asumat formarea unui număr de aproximativ 3.000 de profesori de informatică, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, prin Casele Corpului Didactic. Instruirea s-a adresat cu precădere profesorilor care au început să predea noua materie Informatică și TIC la gimnaziu și este derulat cu sprijinul financiar al programului filantropic Microsoft YouthSpark.

    Link direct/screen shot (sursa stire): https://www.techcafe.ro/evenimente/primul-concurs-national-edu-minecraft-desemnat-castigatorii/

Cine nu respecta nu este respectat!

Contact:Steam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • case a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.