Sari la conținut

Google a confirmat accidental smartphone-urile Pixel de buget


*VALY*

Postări Recomandate

google-pixel-3a.png?resize=620%2C369&qua

Deja nu mai e niciun secret că Google va lansa în curând două smartphone-uri Pixel de buget. Lansarea iminentă a acestora a fost confirmată printr-o listare accidentală pe Google Store, precum și prin câteva referințe introduse recent în Play Develeoper Console.

pixel-3a-google-store.jpg?resize=750%2C3

Nu ne-au fost confirmate și specificațiile, însă știm aproape sigur că noile modele sunt inferioare vârfurilor de gamă și că au construcții din plastic. Se zvonește că Pixel 3a are un ecran OLED de 5.6 inci cu rezoluție FHD+, chipset Snapdragon 670, 4 GB RAM, cameră foto de 12 MP și acumulator de 3000 mAh. Pixel 3a XL are aceleași dotări și vine cu un display mai mare, de 6 inci în diagonală și rezoluție FHD+. Ambele telefoane au 64 GB spațiu de stocare, rame cu senzori de presiune (Active Edge) și chip de securitate Titan M. Este foarte posibil ca telefoanele să ofere performanțe similare cu cele ale vârfurilor de gamă pe partea de fotografiere, însă nu mă aștept să aibă stabilizare optică și postprocesare la fel de rapidă.

Cel mai probabil, Google va dezvălui oficial noile modele în cadrul Google I/O, însă tare mi-e teamă că prețurile nu vor fi prea atractive. Dacă diferența de preț dintre Pixel 3a și Pixel 3 va fi de doar 100-150 Euro, atunci nu prea există motive intemeiate să alegeți un Pixel „de buget”.

sursa : arenait

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.