Sari la conținut

10 telefoane Xiaomi sunt pregatite pentru Android Pie


*VALY*

Postări Recomandate

Xiaomi se misca din ce in ce mai bine cu update-urile la telefoanele lor. 10 modele sunt anuntate ca vor primi anul acesta noul Android Pie. Unele modele vor primi Pie chiar in martie, altele prin iunie. Insa este de apreciat rapiditatea cu care Xiaomi se misca pentru a mentine telefoanele la zi.

Xiaomi-Mi-Mix-2S-8.jpg?resize=750%2C497&

Telefoanele care vor primi Android Pie in luna martie sunt: Redmi Note 5 si Redmi S2/Y2. Cele care vor primi pana in luna iunie sunt: Mi Mix 2, Mi 6, Redmi 6A, Redmi 6, Mi Note 3. Mai sunt 3 modele, Mi 9 Explorer, Mi 6X si Note 6 Pro, care nu au inca o data. Insa pana in toamna s-ar putea sa primeasca.

Acest update este oficial atat pentru telefoanele in versiunea Global cat si pentru cele cu ROM de China. Partea si mai buna este ca lista de 10 telefoane este doar inceputul, iar un oficial Xiaomi a declarat ca vor urma si alte modele.

sursa: arenait

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.