Sari la conținut

Ce a vrut să spună soția lui Marcelo după eliminarea lui Real Madrid din Champions League


Ellement.

Postări Recomandate

Clarice Alves sotia lui Marcelo

Marcelo, 30 de ani, fundașul lui Real Madrid, pare că își trăiește ultimele luni pe Santiago Bernabeu. După eliminarea trupei blanco din UEFA Champions League, soția brazilianului, Clarice Alves, a postat pe Instagram un mesaj foarte interesant, care anunță cumva despărțirea lui Marcelo de echipa lui Florentino Perez.

Juventus ar fi destinația lui Marcelo, unde ar urma să-și regăsească cel mai bun prieten, portughezul Cristiano Ronaldo. 

Marcelo nu a jucat în meciul Real Madrid - Ajax 1-4, la finalul căreia echipa sa a ieșit rușinos din optimile Ligii Campionilor, iar sotia sa, actrița Clarice Alves, a mesajul chiar din incinta arenei " "Santiago Bernabeu".

Soția lui Marcelo, mesaj după eliminarea lui Real Madrid din Champions League

"Cunoaște-ți valoarea

Când cineva te tratează ca și cum ai fi una dintre mai multe opțiuni, ajută-l să aleagă prin a te scoate din ecuație. Uneori trebuie să încerci să arăți că nu-ți pasă, indiferent cât de mult faci. Uneori poți să nu însemni nimic pentru cineva care înseamnă foarte mult pentru tine!

Nu este mândrie, este respect de sine.

Nu te aștepta să vezi schimbări pozitive în viața ta atunci când ești înconjurat de oameni negativi. Nu da unor oameni care doar apar în viața ta tot timpul în viața ta. Cunoaște-ți valoarea și nu te multumi cu mai puțin decât meriți", se arată în mesajul soției lui Marcelo.

În acest sezon, Marcelo și-a pierdut statutul de titular cert pe banda stângă a defensivei, jucând în total în 22 de meciuri oficiale și marcând 3 goluri.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.