Sari la conținut

Premoniția lui Zidane: ce a putut să spună în momentul în care și-a luat ADIO de la Real Madrid


Ellement.

Postări Recomandate

zidane perez

Zinedine Zidane s-a despărțit în vara trecută de Real Madrid, după ce a reușit să câștige 3 trofee UEFA Champions League la rând - o premieră istorică în fotbal. Antrenorul de 46 de ani a decis să-și ia un an sabatic, iar la conferința de presă în care a fost anunțată despărțirea sa de gruparea blanco a rostit o frază care, privită acum, a fost ca o premoniție.

France Football amintește azi, după ce Real Madrid a fost umilită de Ajax (1-4) și eliminată din UEFA Champions League încă din optimi, declarațiile făcute de Zidane în momentul în care și-a anunțat plecarea de la Real Madrid.

"Dacă trăiesc cu senzația că nu mai pot să câștig, atunci chiar trebuie să plec", a fost fraza lui Zidane care a fost ca o premoniție, scriu francezii.

"Nu vă voi spune ce să schimbați, e doar decizia mea de a pleca",  a mai spus Zidane.

"A simțit Zidane că e finalul unui ciclu? Credea că e necesar să fie făcute schimbări drastice în echipă? Probabil nu vom ști niciodată. Chiar și așa, acea frază a fost ca o premoniție. Real Madrid și-a luat adio de la 3 competiții în două luni", au notat cei de la France Football.

În acest moment, Zinedine Zidane este liber de contract, însă presa din Italia anunță că sunt șanse mari ca el să o preia pe Juventus, în vară. 

Pe de altă parte, fanii Realului i-au ales deja înlocuitor lui Santiago Solari - Jurgen Klopp.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.