Sari la conținut

Barcelona i-a cerut să elimine Realul, De Jong s-a conformat. Cifrele fantastice ale căpitanului lui Ajax


Ellement.

Postări Recomandate

de Jong

"Barcelona mi-a cerut să elimin Realul din UCL", spunea Frenkie de Jong înaintea returului de pe Santiago Bernabeu. Barcelona a semnat în această iarnă cu fotbalistul de 21 de ani care va ajunge pe Camp Nou de la 1 iunie.

De Jong nu și-a dezamăgit viitorii colegi și a avut o prestație de gală în victoria pe care Ajax a obținut-o în fața Realului. Frenky de Jong a fost adevăratul motor al echipei sale pe Bernabeu, deși Dusan Tadic a avut o evoluția entuziasmantă, reușind două pase decisive și un gol de senzație.

De Jong a dat 110 pase bune dintr-un total de 123. Mai mult, căpitanul celor de la Ajax a reușit și 11 recuperări. Prin prestația sa, De Jong l-a eclipsat pe Luka Modric, actualul Balon de Aur. 

Catalanii vor plăti 75 de milioane de euro mijlocașul de 21 de ani, plus alte variabile în valoare de 11 milioane de euro. Olandezul a semnat un contract valabil pentru următoarele cinci sezoane.

Real Madrid a părăsit sezonul 2018-2019 din UEFA Champions League încă din faza optimilor, după o înfrângere umilitoare. Deşi câştigase cu 2-1 la Amsterdam, campioana Europei din ultimele trei sezoane s-a făcut de râs pe Bernabeu şi a pierdut cu 1-4 în faţa lui Ajax.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.