Sari la conținut

Real Madrid - Ajax 1-4 | Reacția lui Santiago Solari, când a fost întrebat dacă se gândește să demisioneze


Ellement.

Postări Recomandate

santiago solari el clasico

Real Madrid - Ajax 1-4. Real Madrid a fost eliminată, surprinzător, în optimile de finală ale UEFA Champions League, de Ajax Amsterdam. "Lăncierii" s-au impus cu scorul de 4-1, iar lui Santiago Solari i s-a cerut demisia.

Tehnicianul argentinian în vârstă de 42 de ani a spus că nu se gândește să demisioneze, deși Real Madrid a fost eliminată, în numai o săptămână, din Cupa Regelui și din UEFA Champions League.

"Nu am acceptat să vin și să-mi asum acest rol într-un moment atât de dificil pentru club, iar acum să arunc prosopul. Este dreptul dumneavoastră să aveți o opinie. Eu am venit aici ca să muncesc și să dau tot ceea ce am mai bun în mine și în jucătorii mei. Trebuie să fim profesioniști și să venim la antrenament pentru a lucra și a fi mai buni. Suntem triști, este dureros. Am făcut toate eforturile posibile, însă acest lucru nu a fost suficient. Suntem eliminați. Noi suferim și suntem aici pentru a face eforturi și a munci în continuare. Această seară este, fără nicio îndoială, una tristă. Nimănui nu îi place să piardă și cu atât mai puțin așa de clar", a spus Santiago Solari, la finalul partidei cu Ajax.

Madrilenii nu au o situație bună nici în campionat, acolo unde sunt la 12 puncte în spatele Barcelonei.

"Sezonul continuă. Ne mai rămâne campionatul. Este, desigur, o mare diferență, însă trebuie să ne ridicăm. Real se ridică întotdeauna", a mai spus Santiago Solari.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.