Sari la conținut

"Sfârșitul unui ciclu!" AS anunță REVOLUȚIA la Real Madrid. Soarta lui Solari, decisă. Multe vedete, OUT!


Ellement.

Postări Recomandate

fin de ciclo

Real Madrid a fost eliminată de Ajax din UEFA Champions League (2-1, 1-4) și traversează o perioadă critică. Campioana ultimelor 3 sezoane în cea mai importantă competiție continentală intercluburi a fost umilită chiar pe Santiago Bernabeu, iar spaniolii de la AS fac o radiografie a situației în care a ajuns gruparea "blanco".

Sub titlul "Sfârșitul unui ciclu", sursa citată scrie că din vară Santiago Solari nu va mai continua la Real Madrid, el având acum doar misiunea de a asigura echipei locul pentru UEFA Champiosn League în sezonul viitor.

Pe lângă Solari, din sezonul viitor vor pleca şi "greii" Gareth Bale, Marcelo şi Isco. 

"Cel mai afectat de această situație va fi Bale. Clubul s-a săturat de atitudinea lui, departe de cea pe care ar trebui să o aibă un lider, iar soarta sa a fost pecetluită.

Lui Isco nu i-a dat prea multe șanse Solari, însă și acesta a fost criticat pentru atitudinea sa. În loc să încerce să repare situația, Isco l-a înfruntat pe antrenor, iar atitudinea lui i-a deranjat pe șefii Realului. Viitorul antrenor va avea ultimul cuvânt, dar clubul așteaptă deja ofertele

Deși nu a avut niciun gest urât și nu a spus nimic deranjant, viitorul lui Marcelo e în aer. Situația lui nu se justifică. Dacă va continua ca rezervă, clubul și el vor trebui să găsească o soluție. Relația lui cu șefii este extraordinară, așa că se va ajunge rapid la un numitor comun", scriu cei de la AS.

Ce fotbaliști ar mai putea pleca de la Real Madrid
În afara celor menționați mai sus, sursa citată anunță că și alți fotbaliști s-ar putea despărți de Real Madrid în vară: Mariano, Vallejo și Brahim Diaz.

"Primul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. El nu a fost nici măcar rezervă cu Ajax, deși era singura variantă pentru înlocuirea lui Benzema. Nici Lopetegui, nici Solari nu au avut încredere în el și va fi îndepărtat.

Cazurile lui Vallejo și Brahim sunt diferite. Există încredere în amândoi. Lui Vallejo i se va căuta o destinație unde să aibă continuitate. Și în cazul lui Brahim se va căuta o soluție. Prima variantă (n.r. de împrumut) a fost refuzată de jucător, însă acesta s-ar putea răzgândi, deoarece rolul său în echipă în acest moment este mai degrabă limitat.", mai scriu cei de la AS. 

O reconstrucție implică întotdeauna și măsuri neașteptate, iar una dintre ele ar fi și renunțarea la Toni Kroos. Germanul a fost mult sub nivelul său în ultimele luni. Mai are timp să reacționeze, însă poziția sa nu mai este de neatins.

De asemenea, viitorul antrenor va lua decizia finală și în cazul altor jucători, care nu s-au impus, dar nici nu sunt responsabili pentru eșec: Odriozola, Nacho, Ceballos, Valverde și Lucas Vazquez.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.