Sari la conținut

Real Madrid - Ajax Amsterdam 1-4. Deținătoarea titlului, eliminată în optimi!


Ellement.

Postări Recomandate

Courtois a incasat 4 goluri de la Ajax, pe Bernabeu

Real Madrid a părăsit sezonul 2018-2019 din UEFA Champions League încă din faza optimilor, după o înfrângere umilitoare. Deşi câştigase cu 2-1 la Amsterdam, campioana Europei din ultimele trei sezoane s-a făcut de râs pe Bernabeu şi a pierdut cu 1-4 în faţa lui Ajax.

Real Madrid - Ajax Amsterdam 1-4. Campioana ultimelor trei ediții, eliminată rușinos

Dezastru galactic pe Bernabeu! Real Madrid a fost umilită de Ajax în returul optimilor UEFA Champions League. Prima ocazie le-a aparţinut oamenilor lui Solari. Varane a lovit bara. La faza următoare, Ajax a deschis scorul prin Ziyech. Realul a mai primit o lovitură. Tadic le-a amintit spectatorilor de pe Bernabeu de driblingurile lui Zidane şi i-a pasat decisiv lui Neres.

A fost prima dată în istoria UEFA Champions League când Realul a încasat două goluri acasă în mai puţin de 20 de minute! Coşmarul a continuat pentru galactici. Accidentaţi, Lucas Vasquez şi Vinicius Junior au părăsit terenul în lacrimi. Chiar şi în aceste condiţii, gazdele puteau reintra în joc înaintea pauzei, însă Bale a ţintit bara.

În partea secundă, lăncierii s-au distanţat la 3-0. Tadic l-a lăsat spectactor pe Courtois. Golul a fost validat după minute bune în care arbitrul a aşteptat confirmarea VAR că mingea nu a ieşit în aut de margine.

Asensio a readus speranţele galacticilor, care mai aveau nevoie de încă două goluri pentru a merge mai departe. Spectacolul oferit de Ajax s-a încheiat cu reuşita fabuloasă a lui Schone. Pe final, galacticii s-au făcut de râs în faţa porţii, prin Benzema si Bale, iar Real - Ajax s-a terminat 1-4 şi olandezii merg în sferturile UEFA Champions League.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.