Sari la conținut

Calculele lui Sergio Ramos au fost greşite. "Galbenul" luat în turul cu Ajax a costat-o scump pe Real Madrid


Ellement.

Postări Recomandate

sergio ramos ajax real madrid

Sergio Ramos a luat intenţionat cartonaş galben în meciul tur cu Ajax Amsterdam, pentru a evita să fie suspendat în sferturile de finală ale UEFA Champions League, fiind convins că Real Madrid nu mai poate rata calificarea, după victoria cu 2-1 din Olanda.

Calculele căpitanului "blanco" nu s-au potrivit însă cu realitatea. "Lăncierii" au desfiinţat-o pe campioana Europei la Madrid, unde s-au impus entuziasmant cu 4-1, iar formaţia lui Santiago Solari ar fi avut cu siguranţă nevoie de Ramos.

În zilele premergătoare partidei, viitorul jucător al celor de la FC Barcelona, Frenkie de Jong, l-a avertizat pe fundaşul madrilenilor că s-ar putea să fi grăbit când a considerat calificarea rezolvată.

"Poate că Sergio Ramos va regreta. Ajax nu s-a predat încă şi avem posibilitatea de a întoarce rezultatul", a declarat de Jong, în presa olandeză. Cuvintele mijlocaşului de 21 de ani s-au adeverit. Pe Santiago Bernabeu, olandezii au predat o adevărată lecţie de fotbal, cu Dusan Tadic în rolul protagonistului. Sârbul a oferit pasele decisive la primele două goluri şi l-a marcat pe cel de-al treilea, cu o execuţie de senzaţie.

Pe tot parcursul partidei, apărarea celor de la Real Madrid a fost în dengringoladă. Lipsa unui lider ca Sergio Ramos s-a simţit încă din primele minute. Ajax avea 2-0 după nici 20 de minute, ambele goluri fiind înscrise din zona centrală, acolo unde Raphael Varane şi Nacho nu au putut acoperi golul lăsat de apărătorul de 32 de ani.

Sergio Ramos a recunoscut că a luat intenţionat "galben"
După meciul tur cu Ajax, Sergio Ramos a recunoscut că a luat intenţionat cartonaşul galben, considerând că victoria de la Amsterdam este suficientă pentru ca Real Madrid să meargă mai departe.

"Nu o să vă mint, iar după ceea ce ați văzut, aș minți dacă v-aș spune că nu a fost ceva la care m-am gândit. Nu că mi-aș subestima adversarul, crezând că 'dubla' e jucată, dar în fotbal e vorba de a lua decizii complicate", a spus căpitanul campioanei Europei.

Deşi ulterior Ramos a revenit asupra declaraţiei, UEFA a reacționat chiar a doua zi după meci, anunțând că deschide o procedură disciplinară, invocând încălcarea articolului 15 din regulament. Ulterior, l-a suspendat două etape.

Sergio Ramos a mai procedat în acest mod în 2010, tot la Amsterdam, la un 4-0 cu Ajax. A căutat al doilea "galben", pe care l-a primit în prelungiri, şi a scăpat doar cu o amendă de 20.000 de euro din partea forului continental.

În istoria Champions League, Ramos este lider în clasamentul indisciplinei, cu 37 cartonaşe galbene şi 3 roşii, urmat de Paul Scholes, cu 36 cartonaşe galbene.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.