Sari la conținut

Champions League, returul optimilor | Real - Ajax 1-4 şi Borussia -Tottenham 0-1. Campioana ultimelor trei ediții, eliminată rușinos!


Ellement.

Postări Recomandate

Ajax si Tottenham

Real Madrid, câştigătoarea ultimelor trei ediţii ale Ligii Campionilor, a suferit o înfrângere drastică in fata lui Ajax Amsterdam și a fost eliminată din faza optimilor de finală. În tur, Real câștigase  cu scorul de 2-1. După o bară a lui Varane, Ajax s-a instalat la conducerea jocului, iar Ziyech, în minutul 7, și Neres, în minutul 18, au stabilit scorul pauzei. A fost o repriză de coșmar pentru madrileni, care i-au pierdut pe Lucas Vasquez și Vinicius Junior, accidentați.

Jocul modest al Realului a continuat în partea a doua și tot Ajax a marcat. După o fază controvesată, Dusan Tadic a marcat superb, în minutul 62. Marco Asensio a readus speranțele pentru Real, marcând cu un șut la colțul lung în minutul 70, însă Schone a stabilit scorul final, din lovitură liberă.

În celălalt meci, Borussia nu a reuşit miracolul, să întoarcă un 0-3 din tur, iar Tottenham s-a calificat în sferturile de finală, după ce s-a impus şi la Dormund. Nemții au sperat doar în prima repriză, dar tabela a rămas neschimbată după primele 45 de minute. Harry Kane a risipit orice emoție pentru englezi și a marcat în minutul 49, stabilind scorul final. 

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.