Sari la conținut

FCSB plăteşte salarii fabuloase! Cât e plafonul minim la echipa lui Mihai Teja


hamza31

Postări Recomandate

Gigi Becali a asigurat o grilă salarială solidă la FCSB, cu o medie de 15.000 de euro net și cu un venit minim de 10.000 de euro

”Toți vor să vină la FCSB”, spunea acum câteva zile ultimul transferat, Ioan Hora. Lăsând la o parte diplomația atacantului orădean, care a acceptat în cinci minute oferta lui Gigi Becali, după propria sa declarație, adevărul ăsta este: toți vor să vină la FCSB. Condițiile de pregătire sunt printre cele mai bune din Liga 1 Betano, salariile mari, lot valoros, ambiții permanent mari. FANATIK a aflat grila salarială stabilită de Gigi Becali, una solidă, a doua din Liga 1 Betano, după campioana CFR Cluj. În Gruia, fondul de salarii este în fiecare lună 500.000 de euro, în timp ce Gigi Becali plătește lunar jucătorilor săi 330.000 de euro. Bani cu care și-ar putea cumpăra 3 apartamente de 2 camere în zona stadionului Dinamo, pe ”Ștefan cel Mare”, 3.300 de mingi de fotbal Adidas Bundesliga Torfabrik, 26 de Logan-uri bine echipate, un teren de 1.800 de metri pătrați în Pipera sau 4.848 de… oi țurcane. De prăsilă!

 

FCSB plÄteÅte salarii fabuloase! Cât e plafonul minim la echipa lui Mihai Teja

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.