Sari la conținut

Transfer istoric la Manchester City. Jucătorul pe care Guardiola vrea să-l aducă cu orice preț


Ellement.

Postări Recomandate

Pep Guardiola

Manchester City a câștigat cu Bournemouth, Liverpool a făcut egal cu Everton și astfel, echipa lui Pep Guardiola este din nou lider în Premier League. Tehnicianul spaniol se concentrează pentru cucerirea unui nou titlu în Premier League, însă își face și lista de transferuri pentru vară, în capul căreia se află Thiago Alcantara. 

Thiago Alcantara este considerat drept înlocuitorul perfect la centrul terenului pentru Fernandinho, jucător care va împlini 34 de ani în luna mai. Potrivit The Sun, mutarea lui Thiago Alcantara ar urma să se facă pentru o sumă record pentru club, de aproape 80 de milioane de euro.

Thiago Alcantara, cotat la 60 de milioane de euro
Pep Guardiola a dezvăluit într-o conferință de presă faptul că intenționează să cumpere un jucător la centrul terenului. 

"Un mijlocaș central vom încerca să luăm, dar și pentru alt post, dar nu am să vă spun pentru ce poziții", a declarat Pep Guardiola. 

Thiago Alcantara a mai lucrat cu Pep Guardiola când era la Barcelona. Mijlocașul cu dublă cetățenie, braziliană și spaniolă a plecat de la Barcelona în 2013 la Bayern, pentru 25 de milioane de euro. 

În vârstă de 27 de ani, Thiago Alcantara este un fotbalist format de academiei FC Barcelona. Fotbalistul are 34 de selecții pentru naționala Spaniei și mai are contract cu bavarezii până în 2021. 

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.