Sari la conținut

E oficial! Un fotbalist de la Barcelona, pe urmele lui Andres Iniesta, la Vissel Kobe


Ellement.

Postări Recomandate

sergi samper

Este oficial! FC Barcelona se va despărți de Sergi Samper, jucător format la academia clubului catalan. 

FC Barcelona a anunțat despărțirea de Sergi Samper pe site-ul oficial: "Clubul dorește să-i mulțumească lui Sergi Samper pentru dedicarea de care a dat dovadă la FC Barcelona și-i urează tot ceea ce este mai bun pentru viitor!", este mesajul publicat de FC Barcelona pe site-ul oficial. Jucătorul va susține o conferință de presă marți, 5 martie. 

Sergi Samper îi va călca pe urme la Vissel Kobe lui Andres Iniesta, plecat la japonezi în vara anului trecut. De asemenea, un alt fost jucător al Barcelonei evoluează la Vissel Kobe, David Villa. 

Sergi Samper, produs al academiei FC Barcelona
Sergi Samper este un produs al școlii de fotbal a Barcelonei. Mijlocașul spaniol este în curtea catalanilor din 2001, de la vârsta de 6 ani și a fost promovat la prima echipă în 2014. Nu a reușit să bifeze decât 13 partide pentru prima echipă a Barcelonei, fiind împrumutat la Granada și Las Palmas. 

Sergi Samper a bifat cele mai multe apariții la FC Barcelona B. Mijlocașul spaniol a jucat 103 meciuri la catalani și a bifat 12 assist-uri. Pentru Barcelona, în 13 meciuri, Samper a bifat 2 pase decisive. 

Sergi Samper are în total 16 partide pentru naționalele de juniori ale Spaniei.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.