Sari la conținut

Modric a ieșit în față și i-a luat apărarea lui Bale: "Nu putem uita ce a făcut pentru club!"


Ellement.

Postări Recomandate

modric bale

Luka Modric, cel mai bun prieten al lui Gareth Bale la Real Madrid, nu vede iminentă plecarea galezului la final de sezon şi le-a cerut fanilor madrileni să nu-l mai fluiere şi să nu uite realizările lui la acest club.

Bale a fost fluierat sâmbătă la meciul cu FC Barcelona (0-1) din campionat, în momentul în care a fost înlocuit şi Modric nu vede cu ochi buni ostilitatea publicului.

''Gareth e bine, dar fiecare jucător are momente în carieră în care nu este la cel mai bun nivel, se întâmplă tuturor. Dar el trebuie să continue, îl văd fericit, cu dorinţa de a da ceea ce aşteptăm de la el. Nu putem uita ce a făcut pentru club.

Totul se uită uşor şi nu se poate asta mai ales într-un moment în care nu este în cea mai bună formă. El doreşte, munceşte să redevină acelaşi Gareth care ajută echipa'', a spus Balonul de Aur.

Croatul, desemnat cel mai bun jucător al lumii în 2018, nu crede că galezul va pleca în vară de la Real Madrid: ''Nu cred că se apropie de finalul lui aici. După părerea mea, mai are de dat multe şi o va face prin muncă, asta e singura manieră''.

Real Madrid i-a găsit deja înlocuitor lui Gareth Bale
Gareth Bale are un sezon modest la Real Madrid, iar presa din Spania anunță că despărțirea de formația pregătită de către Solari este iminentă. Galezul a suferit multe accidentări, iar când a jucat, nu a impresionat. În vârstă de 29 de ani, galezul are 21 de apariții, 7 goluri și 2 assist-uri în actuala ediție de La Liga. 

Pe locul 3 în campionat, la 12 puncte în spatele liderului Barcelona, și eliminată din Cupa Spaniei de eterna rivală, Real Madrid mai are un singur obiectiv în acest sezon: UEFA Champions League. Trupa lui Santiago Solari a câștigat meciul-tur din optimi, cu Ajax, 2-1, în deplasare.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.