Sari la conținut

Schimbul verii în fotbalul mondial! Bale va fi sacrificat pentru a-i face loc noului ”galactic”


Ellement.

Postări Recomandate

bale

Gareth Bale nu se mai bucură de foarte multă popularitate la Real Madrid, dovadă că în El Clasico, sâmbătă, a fost huiduit pe Bernabeu de către suporterii galactici. În acest context, oficialii lui Real pregătesc o super-afacere. 

Christian Eriksen se află pe lista de transferuri a celor de la Real Madrid. Pentru a-l aduce pe Bernabeu pe starul danez, Florentino Perez intenționează să-l includă în afacere pe Gareth Bale, pentru un schimb care ar urma să aibă loc în vară + 60 de milioane de euro din partea galacticilor, informează 90min.com.

Gareth Bale are un sezon modest la Real Madrid, iar presa din Spania anunță că despărțirea de formația pregătită de către Solari este iminentă. Galezul a suferit multe accidentări, iar când a jucat, nu a impresionat. În vârstă de 29 de ani, galezul are 21 de apariții, 7 goluri și 2 assist-uri în actuala ediție de La Liga. 

Gareth Bale, fără victorie pe Bernabeu în El Clasico
Cu Gareth Bale în componența lotului, Real Madrid nu a reușit să câștige decât de două ori pe Bernabeu, în El Clasico: o dată, când Bale a fost accidentat (3-1 în octombrie 2014) și altă dată, când acesta a stat pe banca de rezerve (2-0 în august 2017). În rest, Real a pierdut 6 partide în fața celor de la FC Barcelona, pe teren propriu, cu Bale în teren.

Gareth Bale a venit pe Santiago Bernabeu în 2013 de la Tottenham, în schimbul a 100 de milioane de euro. Contractul său cu formația de pe Bernabeu expiră în vara anului 2022.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.