Sari la conținut

Ramos l-a lovit în faţă pe Messi, dar arbitrul nu a apelat la VAR. Lenglet l-a "răzbunat" pe argentinian


Ellement.

Postări Recomandate

messi ramo1

Lionel Messi a cerut un cartonaş roşu pentru Sergio Ramos, în finalul primei reprize din Real Madrid - Barcelona. Deşi există asistenţă video, s-a considerat că intervenţia căpitanului Realului a fost involuntară.

Chiar în finalul primei reprize de pe Bernabeu am asistat la cea mai controversată fază din primele 45 de minute. Messi a rămas la pământ preţ de zeci de secunde. Iniţital nu s-a înţeles ce s-a întâmplat, dar reluările au risipit misterul: după un duel cu Sergio Ramos, fundașul lui Real Madrid l-a lovit cu antebrațul pe decarul Barcelonei.

Ramos - Messi, duel cu scântei
După ce s-a ridicat, decarul catalanilor s-a dus la arbitru şi i-a arătat că are buza spartă. Cu toate că în La Liga e disponibil VAR-ul, cei care se ocupă de fazele litigioase au considerat că fundaşul blanco l-a lovit din inerţie, fără să vrea, pe legendarul jucător al rivalei.

Cei doi au oferit de-a lungul partidei un duel cu scântei, după cum se poate vedea şi din poza de mai sus, desprinsă parcă din "luptele de cocoşi".

Intrarea lui Sergio Ramos nu a rămas fără răspuns. În minutul 63, Lenglet l-a lovit pe căpitanul Realului, dar Mallenco a văzut acea intervenţie. Din fericire pentru Barcelona, fundaşul francez s-a ales doar cu un cartonaş galben.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.