Sari la conținut

Ramos: "E o ruşine să fim atât de departe de Barcelona!". Ce spune de lovitura dată lui Messi


Ellement.

Postări Recomandate

ramos messi nou

Sergio Ramos a admis, după înfrângerea contra Barcelonei, că titlul e un subiect închis pentru Real şi în acest sezon. Diferenţa dintre cele două rivale e în acest moment de 12 puncte în favoarea catalanilor.

Echipa lui Valverde a făcut un pas uriaş în drumul spre al 26-lea titlu din istorie, chiar pe Bernabeu. La final, căpitanul blanco a analizat la cald partida.

"Ştiam că va fi dificil. Ei au fost mai pragmatici, la final doar golurile de pe tabela de marcaj contează. Trebuie să întoarcem pagina, La Liga în acest sezon e un capitol închis pentru noi. Am avut oportunităţi să reintrăm în lupta pentru titlu, dar nu le-am fructificat", a spus Sergio Ramos.

Întrebat dacă a abdicat total din lupta pentru campionat, în condiţiile în care au mai rămas 12 etape de disputat, căpitanul Realului şi-a mai nuanţat puţin declaraţiile.

"E foarte greu să mai speri, având în vedere eficienţa Barcelonei. Au mărit prăpastia dintre ei şi restul, e un pas important al lor în lupta pentru titlu. E o ruşine să fim atât de departe, dar vom continua să luptăm. În fotbal, totul este posibil, până la urmă", a mai spus fundaşul.

Real Madrid - Barcelona | Ramos, despre intrarea la Messi
Cea mai aşteptată declaraţie a serii a fost cea legată de faza din finalul primei reprize, când l-a lovit în figură, cu antebraţul, pe Messi. Ramos a explicat că nu a intenţionat în vreun moment să îi provoace rău în mod voit adversarului.

”A fost o fază de meci. N-a fost nimic intenţional. L-am lovit din greşeală, dar totul a rămas acolo pe teren”, a concluzionat Ramos.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.