Sari la conținut

Real Madrid - FC Barcelona 0-1 | Gareth Bale, penalizat de suporteri. Galezul a fost fluierat pe Santiago Bernabeu


Ellement.

Postări Recomandate

gareth bale

Real Madrid a pierdut cu scorul de 1-0 în fața celor de la FC Barcelona. Gareth Bale a avut o evoluție modestă, iar suporterii madrileni și-au manifestat o atitudine ostilă față de prestația acestuia. 

Gareth Bale nu a pus mare pericol la poarta lui Marc-Andre ter Stegen, sâmbătă, în cel de-al doilea El Clasico al săptămânii. Văzut drept înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo în momentul în care portughezul a plecat la Juve, Bale a dezamăgit din nou și a fost înlocuit în minutul 61 cu Marco Asensio. Gareth Bale a părăsit terenul în huiduielile suporterilor lui Real Madrid. 

Real Madrid, în plin scandal cu fanii
Fanii blanco par să fi ajuns la limita răbdării, dovadă în acest sens fiind incidentele care au avut loc la baza de pregătire de la Valdebebas.

Sâmbătă, fanii lui Real Madrid au mers să îi susţină pe elevii lui Solari la antrenament, sperând la obişnuitele poze şi autografe, însă vedetele de pe Bernabeu i-au ignorat.

Cu toate că nu merseseră să ceară socoteală, ci doar să îi susţină pe fotbalişti înainte de partida importantă cu marea rivală, tensiunile au escaladat. Pe fondul unui sezon cenuşiu, o astfel de atitudine sfidătoare a fost considerată drept intolerabilă de o parte a fanilor. Aceştia au oprit maşinile jucătorilor şi le-au adresat acestora insulte.

"Ca în fiecare zi, mulţi fani ai Realului au încercat să obţină un autograf sau să facă o poză cu favoriţii lor. Fotbaliştii, din maşinile lor, nu au oprit de această dată. S-a creat o situaţie extrem de tensionată, suporterii încercând să oprească vehiculele. s-a ajuns chiar la insulte, Bale fiind printre cei vizaţi. Într-un final, responsabilii cu securitatea de la Valdebebas au contactat poliţia, iar lucrurile s-au calmat"

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.