Sari la conținut

Detaliul care face diferența. Cum se descurcă Ronaldo și Neymar când joacă sub presiune


Ellement.

Postări Recomandate

Neymar Cristiano Ronaldo Real Madrid

Un studiu realizat de SciSports a arătat care sunt diferențele dintre cei mai importanți fotbaliști din lume. Astfel, în funcție de presiunea jocului, au fost analizate prestațiile lui Cristiano Ronaldo, Neymar, Kun Aguero sau Eden Hazard.

Conform studiului, care a fost preluat de cei de la AS, Cristiano Ronaldo este jucătorul care rezistă cel mai bine atunci când presiunea este mare. "Randamentul său este același", se arată în studiu.

La polul opus este Neymar. Starul brazilian al celor de la PSG nu reacționează bine atunci când joacă sub presiune. "Ia decizii greșite atunci când este sub presiune", notează cei de la SciSports.

De asemenea, conform acestei analize, starul lui Manchester City, Kun Aguero, se evidențiează în joc atunci când se află sub presiune. Atacantul celor de la City are execuții bune și cere mereu balonul. În schimb, Hazard ia decizii greșite atunci când este sub presiune, deși participă la acțiuni bune de atac.

Alte două nume analizate au fost cele ale lui Luis Suarez și Ousmane Dembele. Ca și Ronaldo, atacantul uruguayan nu este afectat de stres, în timp ce randamentul francezului scade în momentele tensionate.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.