Sari la conținut

Guardiola a anunţat că vrea 3-4 jucători pentru sezonul viitor. Postul de fundaş stânga, primul pe lista tehnicianului


Ellement.

Postări Recomandate

guardiola transferuri

Manchester City continuă cursa spre al doilea titlu consecutiv în Premier League şi are şanse mari să se califice în sferturile de finală ale UEFA Champions League, însă Pep Guardiola pregăteşte deja viitorul sezon. Tehnicianul "cetăţenilor" recunoaşte că e interesat de 3-4 jucători.

Prioritatea campioanei Angliei este un fundaş stânga, în condiţiile în care clubul este îngrijorat de problemele fizice ale lui Benjamin Mendy. Prima variantă pe lista lui City ar fi Ben Chilwell (22 de ani), de la Leicester City, potrivit Goal.

"Nu ştiu ce se va întâmpla, dar ne gândim dacă să luăm pe cineva pe acea poziţie. Însă nu ştiu acum", a declarat Guardiola, în cadrul unei conferinţe de presă. Antrenorul de 48 de ani a insistat însă că nu e singurul post pe care caută întăriri.

"Sunt trei sau patru poziţii unde cred că trebuie să căutăm jucători şi avem deja câteva idei. Nu ştiu ce se va întâmpla până la urmă, dar cred că e o opţiune să cumpărăm un fundaş stânga", a precizat Pep.

Sursa citată notează că City mai vrea un mijlocaş central, un fundaş central şi un atacant. Doi dintre cei mai doriţi tineri fotbalişti din Europa, Matthijs De Ligt (Ajax) şi Luka Jovic (Eintracht), ar fi doriţi la Manchester.

Pep Guardiola e îngrijorat din cauza lui Benjamin Mendy
Fostul jucător al lui AS Monaco a ratat aproate tot sezonul de debut la City, iar în actuala stagiune a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală la genunchi, în noiembrie. De atunci, a jucat mai puţin de jumătate de oră, iar perioada de indisponibilitate se prelungeşte.

Pep Guardiola recunoaşte că este îngrijorat din cauza problemelor pe care le are fotbalistul de 24 de ani.

"Azi, nu e apt. Nu e vorba despre fotbalul din Anglia, e vorba despre faptul că nu poate juca, s-a accidentat în două sezoane la rând. Da, sunt îngrijorat. Dacă s-a întâmplat în două sezoane, se poate întâmpla şi în al treilea. Să sperăm că nu se va întâmpla, şi el, şi noi lucrăm la asta, dar adevărul e că îl putem folosi în câteva meciuri.

Asta e realitatea. La final, cei mai puternici băieţi sunt acolo. Ăsta e adevărul şi de aceea căutăm un fundaş stânga pentru sezonul viitor", a explicat Guardiola.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.