Sari la conținut

Real Madrid - Barcelona, | Marea surpriză a lui Solari pentru El Clasico!


Ellement.

Postări Recomandate

asensio marcelo

Marco Asensio (23 de ani) ar putea fi marea surpriză a lui Santiago Solari (42 de ani) pentru marele El Clasico de mâine, al doilea duel consecutiv cu FC Barcelona, după cel de miercuri seară, tot de pe ”Santiago Bernabeu”, dar din Cupa Spaniei. După acel Real - Barca 0-3, ”galacticii” caută acum răzbunarea și tocmai de acea tehnicianul ”galacticilor” încearcă să găsească și omul care să trimită mingea în plasă, pentru că în precedentul dreby madrilenii au ajuns de la multe ori la poarta lui Ter Stegen, fără a finaliza însă.

Jurnaliștii de la ”As” au publicat în ediția de azi, vineri, 1 martie 2019, un material în care au scris că Solari ia în calcul folosirea lui Asensio ca un veritabil număr 9 fals, după prestația reușită din meciul cu Ajax, de la Amsterdam, scor 1-2, din Champions League, când l-a înlocuit pe Karim Benzema în minutul 73. 

Motivul principal al acestei mutări este aceea de a-i da posibilitatea lui Benzama de a mai lua o pauză. Vârful francez are deja la activ, în acest sezon, 41 de meciuri și un procentaj de 95% din totalul minutelor. În consecință, Solari se simte nevoit să aibă grijă de cel mai bun marcator al său, care deja a jucat trei meciuri în 7 zile. 

Tot jurnaliștii spanioli mai spun că singura certitudine de formula de start este acea că linia de mijloca va fi formată din Casemiro, Modric și Kross. De asemenea, Solari ar putea să le ofere șansa de a evolua din primul minut și lui Gareth Bale, dar și lui Marcelo. Vârful galez ar putea fi trecut în dreapta, în timp ce Vinicius jr, ca și le meciul trecut, să asigure banda stângă. 

Marcelo a jucat doar în 57% din totalul minutelor totale ce însumează meciurile Realului, dar ar putea fi titular mâine seară, chiar dacă a fost integralist la recentul eșec de acasă cu Girona, scor 1-2, meci disputat duminică, 17 februarie 2019.

sursa: digisport.ro

  • Like 1

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.