Sari la conținut

Real Madrid - Barcelona, Isco poate juca în El Clasico. Lotul "galacticilor" pentru derby


Ellement.

Postări Recomandate

Isco

Isco a revenit în lotul lui Real Madrid pentru al doilea El Clasico din această săptămână, contra Barcelonei, transmis în direct de Digi Sport 1 şi Digi 4K sâmbătă, de la ora 21:45.

Mijlocaşul spaniol a fost lăsat în afara lotului pentru "clasicul" de miercuri, din Cupa Spaniei, câştigat de catalani cu un categoric 3-0 pe Santiago Bernabeu, unde va avea loc şi meciul din campionat.

Lotul "galacticilor" pentru El Clasico este format din Keylor Navas, Courtois, Luca Zidane, Carvajal, Vallejo, Ramos, Varane, Marcelo, Reguilón, Kroos, Modric, Casemiro, Valverde, Asensio, Isco, Ceballos, Mariano, Benzema, Bale, Lucas Vázquez şi Vinicius.

În afara accidentatului Marcos Llorente, în afara lotului au mai rămas Odriozola şi Brahim Diaz, ultimul cumpărat în această iarnă, de la Manchester City, pentru 15 milioane de euro.

Isco a căzut în dizgraţie la Real Madrid de la venirea lui Santiago Solari
Primul conflict mai serios între Isco și Solari a avut loc la meciul din 24 noiembrie, Eibar - Real Madrid 3-0, când Isco a intrat în minutul 63, în locul lui Modric. Apoi, s-a aflat că, la întoarcere, în autocar, jucătorul ar fi avut un gest nepotrivit la adresa antrenorului. Ca urmare, Isco n-a mai prins meciul care a urmat, cu AS Roma, în Liga Campionilor.

Din acel moment, relația dintre cei doi s-a răcit destul de tare, iar asta s-a văzut și pe 16 ianuarie, la meciul cu Leganes, din Cupa Spaniei, când antrenorul l-a înlocuit pe Isco în minutul 68, iar în momentul ieșirii de pe teren, mijlocașul nici măcar nu s-a uitat la Solari.

De atunci, Isco a prins doar 37 de minute. În total, de când a fost numit Solari la Real (12 noiembrie 2018), Isco a fost folosit ca titular în doar 3 meciuri (returul din Cupă, cu Melilla, cu CSKA Moscova în UCL și în meciul din Cupă, cu Leganes).

Ultimul meci jucat de mijlocaşul în vârstă de 26 de ani a fost Real - Alaves 3-0, pe 3 februarie, meci în care a fost introdus abia în minutul 87.

Mijlocaşul spaniol a şi răbufnit la adresa lui Solari la începutul lunii, pe twitter. "Când nu primești aceleași șanse ca și colegii, lucrurile se schimbă. Totuși, continuu să muncesc și să trag din greu în așteptarea lor. Hai, Real!", a fost postarea lui Isco, cu trimitere directă către antrenorul lui Real Madrid.

sursa: digisport.ro

  • Like 1

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.