Sari la conținut

"Mourinho va sta pe banca lui Real Madrid". Ramon Calderon "a dat din casă"


Ellement.

Postări Recomandate

jose mourinho

Nici Julen Lopetegui și nici Santiago Solari nu s-au dovedit a fi variantele "câștigătoare" pentru Real Madrid. În acest context, presa din Spania anunță faptul că echipa de pe Bernabeu este în căutare de un nou antrenor. Printre numele vehiculate în ultima vreme este și cel al lui Jose Mourinho, demis de la Real în 2013, care din informațiile lui Ramon Calderon, va bifa un nou mandat la Madrid.

Ramon Calderon, fost președinte la Real Madrid crede cu tărie în revenirea lui Jose Mourinho pe banca Los Blancos. Tehnicianul portughez ar urma să-și înceapă mandatul în vară, la finalul sezonului. 

"Am un sentiment, poate că mai mult și anume, faptul că Jose Mourinho va sta pe banca lui Real Madrid sezon viitor", a notat Ramon Calderon pe Twitter. 

Jose Mourinho, demis de la Real Madrid în 2013
Jose Mourinho a stat pe banca celor de la Real Madrid 3 sezoane, în perioada 2010-2013. În afară de Real Madrid, Mourinho a mai pregătit în cariera sa Benfica Lisabona, Leiria, FC Porto, Chelsea, Inter, Chelsea și Manchester United.

Un alt antrenor care se află în cărți pentru a prelua Real Madrid este Massimiliano Allegri. Acest lucru ar urma să se întâmple în cazul în care Zinedine Zidane ar semna cu Juventus Torino.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.