Sari la conținut

I-a dat şah-mat cu un singur cuvânt! Replica lui Kroos, după ce a fost făcut "tractor diesel"


Ellement.

Postări Recomandate

messi kroos

Toni Kroos a avut timp, între două meciuri cu Barcelona, să îi răspundă ironic lui Bernd Schuster. Fost antrenor la Real Madrid în perioada 2007-2008, germanul în vârstă de 59 de ani l-a numit pe mijlocaş un "tractor diesel".

Acest sezon a fost unul aproape ratat pentru Toni Kroos, până de curând un fotbalist considerat unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Europa. Precizia paselor sale nu mai fost aceeaşi, asta şi în condiţiile în care viteza de reacţie a scăzut simţito.

Conflict Kroos - Schuster 
Din acest motiv, Bernd Schuster s-a lansat într-un atac la adresa fotbaliştilor de la Real. "Acest mijloc nu e în stare să bată nici pe Girona. Kroos e un tractor diesel", a spus tehnicianul.


Simţindu-se jignit, Kroos a replicat pe twitter. "Cine"???", aluzie că nu a auzit despre Schuster. Tehnicianul a ieşit de ceva timp din circuitul european, ultima formaţie antrenată pe "Bătrânul Continent" fiind Malaga, în sezonul 2013-2014. În 2018, antrenorul a preferat banii chinezilor, semnând cu Dalian Yifang, dar lipsa rezultatelor a dus la demitere.

sursa: digisport.ro
 

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.