Sari la conținut

”Unde este Cristiano?”. Cântecul care s-a auzit pe ”Bernabeu”, în timp ce Real Madrid era umilită de Barcelona


Ellement.

Postări Recomandate

suarez2

Barcelona a rezolvat calificarea în finala Cupei Regelui, în repriza a doua. Când scorul a devenit 3-0, fanii catalanilor și-au ironizat rivalii, chiar pe ”Santiago Bernabeu”.

”Unde este Cristiano? Unde este Cristiano?”, a fost cântecul care s-a auzit din pieptul celor 200 de fani ai catalanilor care au fost prezenți pe ”Bernabeu”, pentru cel mai așteptat meci al anului, susține Marca. 

Suporterii Realului au reacționat imediat și au început să fluiere cântecul. Totuși, gruparea blanco nu mai are cifrele impresionante de pe vremea lui Cristiano Ronaldo, ajuns între timp la Juventus.

Cristiano Ronaldo, al doilea marcator din El Clasico
Cristiano Ronaldo este al doilea cel mai bun marcator din istoria "clasicului" Spaniei, la egalitate cu Alfredo Di Stefano, cu 18 goluri. Golgheterul all-time în El Clasico este Lionel Messi, cu 26 de reuşite.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.