Sari la conținut

Marc-Andre ter Stegen vrea un coechipier german la Barcelona: "Ar fi extraordinar"


Ellement.

Postări Recomandate

Marc-Andre ter Stegen

Marc-Andre ter Stegen şi-ar dori un coechipier german în vestiarul Barcelonei. Portarul catalanilor crede că aducerea lui Marco Reus ar fi o afacere excelentă pentru gruparea blaugrana, însă e convins că "internaţionalul" german ar fi foarte greu de adus.

Atacantul în vârstă de 29 de ani este căpitanul Borussiei Dortmund, iar transfermarkt.de îl evaluează la 50 de milioane de euro.

"Stilul lui de fotbal este nebun. Ar fi un jucător extraordinar pentru Barca. Poate juca la orice echipă mare din lume, însă este un tip care a spus: <Nu, rămân aici, unde este familia mea, unde am susţinere>, iar eu respect asta. Este o decizie extraordinară din partea unui tip fantastic. Este foarte fericit acolo pentru că familia lui este în Dortmund, iar acest lucru a fost mereu foarte important pentru el", a declarat Ter Stegen.

Marco Reus, răscumpărat de Dortmund de la Monchengladbach

Născut în Dortmund şi crescut la juniorii Borussiei, Marco Reus a debutat la seniori la Rot Weiss Ahlen şi a debutat în prima ligă germană la Borussia Monchengladbach, de unde a fost răscumpărat de Dortmund, în 2012, pentru 17 milioane de euro.

Reus a marcat în ultimele patru meciuri jucate pentru Dortmund, însă a lipsit în ultimele partide din cauza unei accidentări.

Problemele medicale i-au marcat cariera lui Marco Reus, care are 231 de meciuri şi 113 goluri pentru Dortmund, în toate competiţiile. În acest sezon a înscris de 17 ori în 27 de partide.

Finalist al Ligii Campionilor cu BVB în 2013, Reus a cucerit trei trofee cu Dortmund: Cupa şi două Supercupe ale Germaniei.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.