Sari la conținut

Record istoric pentru Alexander Arnold! Fundaşii lui Liverpool, incredibili


Ellement.

Postări Recomandate

liverpool deschidere

După o perioadă în care a părut că e în pierdere de turaţie, formaţia lui Klopp a făcut spectacol. Fundaşii au contribuit la toate golurile, într-o confruntare în care Alexander Arnold a stabilit un record greu de egalat.

În ultima lună, fundaşul dreapta al lui Liverpool s-a chinuit cu o accidentare, însă odată revenit acesta a dat măsura talentului său. Un executant perfect al fazelor fixe, internaţionalul englez devine unul dintre cei mai buni apărători laterali din lume.

La 20 de ani şi 143 de zile, Alexander Arnold a devenit aseară primul jucător din istorie sub 21 de ani care să dea trei assisturi în Premier League.

"Toate pasele lui au fost incredibile. A marcat un gol senzaţional din lovitură liberă ultima oară când am jucat contra lui Watford, acum a dat trei assisturi. Nu cred că a mai dat vreodată trei pase decisive într-un singur meci", a spus Klopp, conform BBC.

Liverpool - Watford 5-0 | Laude pentru Salah şi Mane
În ciuda faptului că Liverpool a punctat de 5 ori, golgheterul Mo Salah nu a contribuit direct la niciuna dintre reuşite. Acest lucru nu înseamnă că egipteanul a făcut un meci slab, el punându-se perfect în slujba echipei. Salah a fost lăudat la final de Klopp, de acelaşi tratament beneficiind şi Mane, care a marcat unul dintre golurile sale cu călcâiul.

"Jocul lui Mo a fost incredibil. La fel şi cel al lui Sadio, mai ales că a marcat acel gol fantastic. Toţi băieţii au jucat impresionant, merită toate laudele", a mai spus Klopp.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.