Sari la conținut

Real Madrid - Barcelona 0-3 (în tur, 1-1). Catalanii s-au calificat în finala Cupei Regelui pentru a şasea oară la rând


Ellement.

Postări Recomandate

FC Barcelona va juca pentru câştigarea celui de-al cincilea trofeu consecutiv în Cupa Regelui, după ce a spulberat-o pe Real Madrid chiar pe Santiago Bernabeu. Campioana Spaniei a făcut diferenţa în repriza a doua şi s-a impus cu 3-0, după 1-1 în tur.

Vinicius a fost protagonistul primei reprize, în care catalanii n-au avut nicio ocazie. Brazilianul de 18 ani a cerut penalty în minutul 14, apoi şi-a trecut în cont două ratări mari. Nici Benzema n-a reuşit să-l învingă pe ter Stegen, din poziţie ideală. La cinci minute după pauză, Luis Suarez a deschis scorul la primul şut pe poartă al Barcelonei. Deşi ambele echipe au cerut penalty la interval de 40 de secunde, s-a marcat tot din acţiune. Varane a fost ghinionistul serii şi şi-a trimis mingea în propria poartă, la centrarea lui Dembele. Aproape imediat, Suarez a obţinut un penalty, din care tot el a stabilit scorul final, printr-o scăriţă de efect.

S-a terminat 3-0, iar echipa lui Ernesto Valverde va juca, pe 25 mai, a şasea finală la rând în Cupa Regelui. Până atunci mai e programat încă un El Clasico. Cele două rivale se întâlnesc din nou în campionat, tot pe Santiago Bernabeu.

sursa: digisport.ro

  • Like 1

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.