Sari la conținut

Luis Suarez, ”călăul” lui Real Madrid! ”Am făcut o partidă mare!”. Borna spectaculoasă atinsă de Barcelona


Ellement.

Postări Recomandate

luis suarez2

Luis Suarez a fost omul meciului care a dus-o pe Barcelona în finala Cupei Spaniei. Atacantul Barcelonei a reușit o dublă. Scăriță senzațională de la punctul cu var a reprezentat golul 100 înscris de catalani, în acest sezon, în toate competițiile.

”Cred că în repriza secundă am ieşit convinşi că ne putem califica. Al doilea gol îi aparţine lui Varane, de aceea l-am sărbătorit, dar nu în acelaşi stil ca pe celelalte.

Cred că nu degeaba are Barcelona cei mai buni jucători din lume. Pe lângă faptul că îl are pe cel mai bun, consider că suntem o echipă în care toţi dau maximum în astfel de meciuri. Evident că Leo are de multe ori seri magice şi e foarte bine aşa”, a spus Suarez, după meci.

Performanță pentru Luis Suarez, în Real Madrid - Barcelona 0-3
Luis Suarez este jucătorul care a ajuns cel mai repede la 11 goluri marcate în El Clasico, în istoria duelului. El a avut nevoie de 13 meciuri, în timp ce Messi a atins borna după 14 meciuri. Legendarul Puskas a avut nevoie de 17 partide.

”Multă lume crede că desconsiderăm uneori Cupa, dar rezultatele spu altceva. În ultimii 5-6 ani am ajuns mereu în finală. Era un meci despre care ştiam că va fi dificil, pentru că începeam de la un rezultat la care nu ne calificam, dar cred că am făcut o partidă mare şi merităm să mergem în finală”, a adăugat ”Canibalul”

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.