Sari la conținut

"Suntem făcute isterice, iraționale sau nebune!" Cum apare Simona Halep, în clipul revoluționar Nike


Ellement.

Postări Recomandate

simona nike

Simona Halep (27 de ani) a semnat, la începutul anului trecut, un contract cu un nou sponsor tehnic - Nike. Sportiva noastră a apărut acum în ultimul clip promovat de gigantul american: o reclamă revoluționară, care a fost difuzată pentru prima dată la gala premiilor Oscar.

Sub sloganul "Show them what crazy dreams can do (n.r. Arată-le ce pot face visurile nebune)", Nike a realizat un spot menit să promoveze egalitatea între sexe și să susțină demersurile femeilor din întreaga lume. 

Clipul a fost lansat la 30 de ani de la campania "Just Do It", care a devenit ulterior sloganul Nike. Simona Halep apare în acest clip revoluționar în timp ce rupe o rachetă, iar pe fundal se aude discursul Serenei Williams, care vorbește despre momentele de furie de pe teren: "Când ne enervăm, suntem făcute isterice, iraționale sau nebune".

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.