Sari la conținut

"Îmi vine să râd!" Ce a spus Hagi, când a aflat poziția CSM-ului față de Cristina Neagu


Ellement.

Postări Recomandate

hagi

Cea mai bună handbalistă română cere 20.000 de euro pe lună, cu 2.500 mai mult decât câștigă în prezent. Șefii lui CSM i-au transmis că îi pot oferi același salariu și nu sunt dispuși să negocieze. "Fac o greșeală", crede Hagi, care îi îndeamnă să nu rateze oportunitatea de a o avea pe Neagu în echipă și în sezonul viitor.

"Am văzut ca în România e certată Cristina Neagu, că are 2-300.000 salariu, îmi vine să râd. Știți cât câștigă Messi? Păi n-ați făcut-o Messi? 40-50 de milioane de euro...Cristina Neagu produce și ea în lume spectacol, e cea mai bună", a afirmat Gică Hagi.

Reacția "Regelui" vine după ce CSM București a anunțat, săptămâna trecută, într-un comunicat, că doreşte ca Neagu să joace în continuare pentru echipa de handbal a clubului din Capitală, menţionând că i-a făcut o propunere în acest sens.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.